Regina začíná

Karlínské filmové léto 2014 začíná na zahradě rozhlasové stanice Regina 18. června. Je to už podvanácté. Letos zahájí Karlínské léto přehlídkou filmů k výročí Bohumila Hrabala. První čtyři dny provozu jsou v kině zdarma.

Více na www.karlinske-filmove-leto.cz.

Žluté lázně po italsku

Aperol Spritz letní kino na břehu Vltavy hraje každé úterý a až do konce července se budou promítat dnes už legendární italské filmy. Vše vyvrcholí Felliniho snímkem Ginger a Fred. Potěší i projekce Velké nádhery režiséra Paola Sorrentina, která letos získala Oscara pro nejlepší zahraniční film. Vstup do kina je zdarma.

Více na www.zlutelazne.cz/cz/program/aperol-spritz-letni-kino-609/.

Letní Kino Kamínka

Zbraslav čeká filmové a hudební léto - na Kamínce bude fungovat od 6. června do konce září letní kino. Společnost Bio Art Production uvede filmové lahůdky pro všechny věkové kategorie.

Promítání bude každé úterý a čtvrtek po setmění, od cca 21:30 hodin, začátky koncertů budou okolo 20:00. Vstupenky na filmové projekce bude možné zakoupit hodinu před představením přímo na místě Restaurace Kamínka, Nad Kamínkou 1523. Na koncerty bude možné vstupenky zakoupit též v předprodeji.

Kromě filmových projekcí čeká na návštěvníky několik koncertů, už teď se můžete těšit na Jiřího Schmitzera, kapelu A bude hůř nebo Oskara Petra. Výše vstupného na filmové projekce: 60 – 80,- Kč, na koncert 150 – 200,-Kč dle interpreta.

Více informací včetně programu je průběžně aktualizováno
na profilu Facebooku: https://www.facebook.com/letnikinokaminka