Na střeše vysočanského obchodního centra se ve spolupráci s divadlem Gong hraje na letní scéně už popáté. Letošní premiérou je jedna z nejúspěšnějších komedií Marca Camolettiho A do pyžam! s Leošem Nohou, Lucií Zedníčkovou a Lukášem Langmajerem v hlavních rolích.

Veleúspěšná komedie

Tato francouzská komedie byla poprvé uvedena v Paříži v roce 1985. Dosáhla více než 900 repríz, byla přeložena do mnoha jazyků a její záznam vysílala i francouzská televize. Úspěšně se hraje v mnoha zemích, známá je také divákům u nás. Děj je plný záměn a bizarních zvratů, prostě jde o správnou letní zábavu.

Příště ho zabiju sám!

Vrátí se i oblíbené inscenace letní scény na Harfě z minulých let, ať už one man show Caveman, Táta, představení Josefa Dvořáka, Petra Nárožného či Zdeňka Izera.

Těšit se můžete i na úspěšnou bláznivou komedii loňského ročníku Příště ho zabiju sám! Pamatujete si děj? V luxusním londýnském hotelu Westminster se významný britský politik setká v největším utajení se svou milenkou, sekretářkou opoziční strany. Kvůli nepředvídané náhodě však ztratí kontrolu nad dalším děním a vše se začíná úžasně zamotávat...

Stašová a Maxipes Fík

Letos poprvé se divákům představí také Simona Stašová s inscenací Filumena Marturano, kterou diváci znají z úspěšného filmu Manželství po italsku a Divadla Radka Brzobohatého. Dramaturgie nezapomíná ani na rodiny a nejmenší návštěvníky. Pro dětské diváky se chystá divadelní zpracování slavného večerníčku Maxipes Fík.