Třeba ještě stihnete nové kousky, které vám utekly, nebo si zopakujete svoje oblíbené. Ať už máte rádi klasiku, romantiku, horory či sci-fi, je z čeho vybírat.

Na klasiku do Žlutých lázní

Ke klasice určitě patří Velký Gatsby, kde exceluje známý americký herec Leonardo DiCaprio. Ve Žlutých lázních se promítá 20. srpna.

O čtyři dny později – 24. srpna - zde promítnou snímek Gran Torino, který režíroval Clint Eastwood. Zahrál si i hlavní roli - neústupného válečného veterána, který si s přibývajícím věkem uvědomuje, že na nový svět už nestačí a musí se konfrontovat jak se sousedy rozličného etnického původu, tak se svými hluboce zakořeněnými předsudky.

Komedie s Kinobusem

Speciálně upravené vozidlo s profesionální promítací technikou a nafukovací projekční plochou s lavičkami pro 200 diváků (a v případě chladu i s dekami) si připravilo na promítání například českou komedii Po čem muži touží. V hlavních rolích se představí Jiří Langmajer, Anna Polívková a Táňa Pauhofová.

Jiří Langmajer, coby šéfredaktor známého pánského časopisu, cynický, šovinista se zásahem nepříjemných okolností a vědmy, se stane přes noc ženou a to jen fyzicky. Takže si ženský svět pořádně vyzkouší a možná se i poučí. Snímek je na programu Kinobusu 20. srpna.

Ženy v běhu na Zbraslavi

Filmové lahůdky má stále přichystané letní kino na Zbraslavi. V příjemném prostředí venkovního prostoru s restaurací můžete 22. srpna shlédnout velmi úspěšný český film Ženy v běhu, který získal až nadprůměrné recenze od filmových kritiků a hned po uvedení do kin se těšil velkému diváckému zájmu. V hlavních rolích komedie o ženách, které se nebojí vyběhnout – a to doslova - štěstí naproti, září Zlata Adamovská, Tereza Kostková, Ondřej Vetchý, Veronika Kubařová nebo Jenovéfa Boková.