Diváci se mohou těšit na filmové předpremiéry i legendy, koncert skupiny Tata Bojs, cestovatelskou přednášku Diáky s Tomášem Šebkem z Lékařů bez hranic, projekci pro sousedy z nejbližšího okolí, Aero naslepo a samozřejmě i narozeninový večírek.

Tip na víkend:

3. února - den s tím nejlepším z Aeroškoly + předpremiéra Pračlověka (od 13.00 hodin)

4. února - otrlá neděle s Festivalem otrlého diváka (dva snímky - Poslední drak a Třaslavec)

Kino Aero se svou historií a jedinečnou atmosférou patří k několika málo dosud zachovaným a provozovaným kinosálům z doby před rokem 1990.

Budova v zadním traktu obytného domu v Biskupcově ulici v Praze 3, v níž sídlí, byla postavena v letech 1930-33. Původní sál měl 648 sedadel (36 řad a 7 lóží), při rekonstrukcích byla kapacita snížena, po poslední úpravě z roku 2001 na 336 míst. Tehdy také byl zaveden tlumočnický systém, rekonstruováno projekční zařízení, vytápění a ventilace. Rekonstrukce pódia, předsálí a baru pochází z roku 1998.

Aero měsíčně uvádí několik desítek různých titulů, rozsáhlé retrospektivy režisérů a jednorázové projekce filmů, které nejsou v české distribuci, a v poslední době také přímé přenosy oper z Metropolitní opery v New Yorku.