Pražský festival Dance of Love už desátým rokem nejen obyvatelům metropole nabídne pestrou paletu tanečních stylů a pohybových aktivit: mezi nabízenými workshopy jsou orientální tanec, flirt dance, pole dance, salsa, muzikálový tanec, jazz dance, twerk, street dance a mnoho dalších.

Workshopy a soutěž pro všechny

Připravena je rozmanitá nabídka workshopů pro všechny věkové kategorie, pro začínající (i ty věčně začínající) a pokročilé.

Vrcholem akce je ale soutěž – ta se letos koná podruhé a určena je pro skupiny. Minimální počet členů skupiny jsou tři osoby. Přihlásit je možné vystoupení jakéhokoli tanečního stylu (latina, street dance, afro, flirt dance, orient…).

Vystoupení by mělo obsahovat prvky show, kabaretu, příběhu… Důležité je pobavit, dojmout nebo jinak emočně oslovit diváka. Porotci z řad profesionálních tanečníků budou celou soutěž hodnotit v neděli 18. února ve dvě hodiny v Divadle ABC.

V Galashow zatančí hvězdy

Následovat bude zlatý hřeb festivalu – Galashow, kde to na parketu roztočí Filip Jankovič (finalista soutěže Česko Slovensko Má Talent), orientálně okouzlí Kathreen Derouet, zaručeně pobaví vítězná skupina soutěže Ladies show dance 2017 – KROKSEMKROKTAM.

Zatančí také semifinalista soutěže Česko Slovensko Má Talent David Valčuha v páru s Nikolou Mikeskovou, představí se i dětské tanečnice a mnoho dalších hostů.