Na festival přijedou hvězdy jako je legenda detroitské techno scény Kevin Saunderson a britská kapela Transglobal Underground se svou kombinací world music a elektroniky.

Kromě nich vystoupí na několika pódiích také Kerem Akdag z Turecka, polští Dreadsquad a Lua Preta, Slováci Vec a Škrupo, Karaoke Tundra a Fobia Kid. Žánr rapu zastoupí James Cole, Smack a President T & Milli Major.

Nová generace i známí hudebníci

Hlavní scéna je věnována rapu a hip hopu, vystoupí zde například zástupci nové generace Matzet, Magenta, Critical J, Marmite a Rocki & MC Rook & MC Jelen.

Další scény jsou zaměřeny na tropico world v podání Dreadsquat či world music. V této sekci se představí Soundokan anebo britská formace stylu world fusion Transglobal Underground. Ti se do Čech vracejí pravidelně, české publikum je tedy zná a miluje. Spíše než kapela to je však proměnlivá sestava DJ's, producentů a hudebníků s nejrůznějším kulturním zázemím. Dohromady je pojí odpor k hudebním škatulkám a názor, že míšení hudebních žánrů nemusí nutně vyústit v odtažitou uměleckou exhibici.

Otec techna a český rapper

Další hvězdou festivalu je Kevin Saunderson, muzikant a hudební producent z Detroitu, podle mnohých jeden ze zakladatelů žánru techno, konkrétněji jeho detroitské odnože. České muzikanty reprezentuje například James Cole (vlastním jménem Daniel Ďurech) - český zpěvák, rapper, hudebník a básník, pro nějž je typický nezaměnitelný medově kousavý hlas, kterým již přes 20 let plní éter. Jeho poslední deska je temné elektronické rapové album Stanley Kuffenheim.