Projekt Free Mondays v Roxy běží už několik let. Nedávno ale dostal zcela nový kabát - na pódiu klubu je díky projektu možné několikrát do měsíce vidět nové a neokoukané zahraniční kapely, které doplní kvalitní český support.

Součástí akce jsou také tradiční DJské afterpárty od desáté večerní až do rána. Co už je tradicí tohoto projektu, jsou vstupy zdarma.

Mantocliff představí alternativní pop

Druhé pondělí v únoru se v Roxy představí švýcarská formace Mantoclifff. Ta experimentuje s mnoha aspekty popu a alternativní hudby. Mimořádně výrazný hlas zpěvačky Nives Onori jen podporuje obrovskou kreativitu dalších pěti hudebníků.

Před rokem skupina vydala své debutové album Umbilical, ve kterém muzikanti ukazují celou řadu melodií - občas silně energické, atmosferické nebo taneční, ale vždy pulzující.

Doprovod ze Znojma

Jako support se v Praze vůbec poprvé představí i François Svalis - znojemský hudebník, kterého baví kombinace techna, ambientu a deep house. Tenhle olomoucký rodák momentálně pendluje mezi Čínou a Českem a všude svými rytmy okouzluje.

 

Podívejte se na webové stránky: www.roxy.cz