Dvacítka mladých zpěváků z Česka, USA i Argentiny společně vystupuje pod vedením sbormistra Václava Třísky od roku 2007. A má za sebou vydání prvního alba s názvem No Other Choice, které pokřtila zpěvačka Tonya Graves.

Úspěšný soubor

Sbor spolupracuje s předními hudebníky české jazzové scény a pravidelně vystupuje v pražských klubech jako Jazz Dock nebo Malostranská beseda. Představil se mimo jiné i na renomovaném festivalu Blues Alive v Šumperku a dalších hudebních akcích po celé ČR.

Moderní gospel světových autorů

Hlavní podíl repertoáru tohoto mladého smíšeného pěveckého sboru tvoří moderní gospely od světoznámých amerických i evropských autorů jako Kirk Franklin, Richard Smallwood, Edwin Hawkins, Donald Lawrence, Willie Small, Hans Christian Jochimsen, Clarence Eggleton, Maria Nordenback, a mnoha dalších.

Narozeniny oslaví se zajímavými hosty

U příležitosti narozeninového koncertu v Paláci Akropolis si Gospel Limited přizval speciální hosty z USA, kteří soubor nejen během jejich vystoupení podpoří, ale také představí vlastní R&B repertoár. Jedním z hostů je držitelka ceny Grammy Nadia Washington, která prestižní ocenění získala před dvěma lety za práci na albu Beautiful Life americké jazzové legendy Dianne Reeves.

Na koncertu v Akropolis vystoupí i jazzový klavírista a varhaník Jiří Nedoma, který žije a hraje v USA, kde i studoval prestižní Berklee College of Music.