Nejen hudební program ušitý na míru právě teenagerům nabídne jak koncerty, tak inspirující rozhovory a osobní setkání s hudebníky či výtvarný POP-PAP workshop.

Široké hudební spektrum

Na akci vystoupí například zpěvačka skupiny Mydy Rabycad Žofie Dařbujánová, jazzman Ondřej Ruml, beatboxeři Jen Hovorka a En.Dru. Hlavní hvězdou festivalu bude Francesco Tristano - italský pianista, skladatel, producent elektronické hudby, který ve své tvorbě kombinuje éry, žánry i styly.  

Programem provede právě En.Dru - zpěvák, vokální producent, vicemistr světa v loopingu a vicemistr světa v beatboxu. A hlavně skvělý improvizátor, což bude mít během sobotního hudebního setkání šanci ukázat.

Potkejte své hvězdy

Základem akce bude festivalový meet-mix, cyklus setkání s účinkujícími. Každý blok s 1 hostem potrvá zhruba 20 min, poté bude každý z umělců dalších 20 min k dispozici na baru, kde zájemcům odpoví na otázky.

Pozvaní hosté festivalového meet-mixu mají co mladé generaci předat, patří totiž k výrazným tvářím naší hudební scény – potkávají se na podiích, pojí je nejen hudební přátelství. Meet mix zakončí společný jam celého all stars bandu.

Od klasiky k elektronice

Samotný večer vyvrcholí ve Slévárně klavírním recitálem Itala Francesca Tristana. Původně specialista na J. S Bacha a rising star Carnegie Hall se po postgraduálních studiích na Julliard school of New York stal představitelem nového hnutí, které tvůrčím způsobem zkoumá křižovatku mezi klasickou a elektronickou hudbou. S neuvěřitelnou lehkostí kombinuje žánry a styly, boří hranice a vždy přináší něco nového.

Výtvarná vložka

Festival ale nebude jen o hudbě. Galerie La Fabriky se na jednu sobotu v režii POP-PAP studia promění ve výtvarný ateliér. Pod vedením zkušených lektorů budou mít návštěvníci příležitost vyzkoušet výtvarné techniky sketchingu a letteringu anebo kaligrafické techniky.