Nejen lahodná káva, ale i bohatý kulturní program a retro interiér ze sedmdesátých let přitahují návštěvníky do dnes již legendární kavárny Café V lese, která stála na počátku vzkříšení čtvrti Vršovice a obzvláště Krymské ulice.

Název majitel Ondřej Kobza odvodil od chaty v lesích, kde rád piknikuje a popíjí čaj. Součástí kavárny je také galerie a hudební klub ve sklepení, ze kterého na vás dýchne tak trochu atmosféra undergroundu. A 8. srpna zde vystoupí mladá talentovaná hudebnice Cat Clyde.

Cat Clyde

Zpěvačka pochází ze Stratfordu z kanadského Ontaria. Překvapí vás novým přístupem ke klasickému folkovému zvuku z posledních let se sametovými vokály, pianem a slide kytarou. Mezi její inspirace a vzory patří třeba americká rhythm and bluesová zpěvačka Etta James, nebo též americká bluesová a rocková zpěvačka Janis Joplin.

Před pár dny zpěvačka vydala nové album s názvem "Hunters Trance" a zveřejnila i video k songu "So Cold". Písně ze své poslední desky představí i pražskému publiku.

Kromě skvělého koncertu bude v nabídce i dobrá káva, pivo, víno a široký výběr whisky a rumů. Tak neváhejte zavítat do alternativního klubu a baru Café V lese.

 

Více informací na www.cafevlese.cz