Přehlídka hvězd, které zde vystoupí, je exkluzivní exkurzí do dějin rocku. Na programu jsou nejvlivnější umělci 60. a 70. let (John Cale, známý z The Velvet Underground), 80. let (David Byrne), své si najdou fanoušci „devadesátek“ i začátku nového tisíciletí (Massive Attack, The Chemical Brothers, Faithless DJ Set, Dave Rowntree).

Současní interpreti

Podstatný podíl samozřejmě budou mít i interpreti veskrze současní, jako například Tom Odell nebo Superorganism, mezinárodní kapela, složená z všestranně umělecky talentovaných Britů, Australanů, Novozélanďanů, Japonců a Korejců, která debutovala eponymním albem letos v březnu a v létě se objeví na mnoha zásadních festivalech, jako jsou Primavera Sound, Melt! nebo Lollapalooza.

Spolupráce s rádiem

Program zahrnuje také čerstvé objevy ze světa, které nachází pro návštěvníky festivalu jeho programová ředitelka Barbora Šubrtová zejména na zahraničních showcaseových přehlídkách. Na výběru domácích nadějí spolupracovala dramaturgie mimo jiné s Rádiem Wave, které zaštítilo jednu ze scén, na níž se budou čeští interpreti prezentovat.

Hvězdní Češi slaví

Hvězdou české části programu jsou kultovní Sexy Dancers. Po dvaceti letech od vydání debutového a doposud jediného alba Butcher´s On TheRoads s jedním z největších českých hitů 90. let Slim Jim se s nimi na pódium vrátí jeden z velkých funkových projektů Romana Holého. Základní muzikantské složení tvoří členové kapel J.A.R. a Illustratosphere s Danem Bártou a Darou Rolins u mikrofonů.

V pátek zazní také unikátní program k 30. narozeninám Tata Bojs, ve kterém jako hosté vystoupí Umakart, Midi Lidi, Zrní a s DJ setem také bubeník Blur Dave Rowntree.

Generálním partnerem ojedinělé hudební akce je hlavní město Praha.