„Kombinace jejich vystoupení a hudebních stylů slibuje nevšední zážitek. Velmi si ceníme, že právě tito hudebníci chtějí svojí účastí vyjádřit, že úcta k těžce nemocným a umírajícím lidem a péče o ně jsou důležitou hodnotou. Pražská elektronická skupina Sunflower Caravan navíc vznikla v roce 2001, tedy stejně jako náš mobilní hospic,“ říká Lenka Váňová z Cesty domů, která poskytuje paliativní péči přímo u klientů doma. Během večera budou představeny novinky nakladatelství Cesta domů a ke koupi bude i každoročně velmi žádaný diář.

Akce ke Světovému dni hospicové a paliativní péče, který připadá každoročně na druhou říjnovou sobotu (letošní 13. ročník na 14. 10.), probíhají po celém světě. Jejich společným cílem je podpořit diskuzi o tom, jak péče o lidi na sklonku života funguje a jaké jsou její možnosti. Cesta domů dlouhodobě usiluje o zvýšení informovanosti české veřejnosti o hospicové a paliativní péči a upozorňuje na to, že kvalita péče o umírající je starostí každého z nás.

Záštitu nad koncertem převzal radní hlavního města Prahy Radek Lacko, akce s uskuteční za podpory Magistrátu hl. m. Prahy, kulturního centra La Fabrika, České televize, Radia Wave a společnosti Kolektory Praha.

Vstupenky za 390 Kč jsou v předprodeji na webu www.lafabrika.cz, od 4. září též v pokladně divadla.

Další informace na: www.cestadomu.cz a http://www.lafabrika.cz/594/program/tata-bojs-houpaci-kone-sunflower-caravan-05-10-2017-19-00