Americká punkrocková skupina Beach Slang sice vznikla až v roce 2013, ale za svoji krátkou kariéru toho stihla poměrně dost. Třeba se rozpadnout přímo na podiu během koncertu. Už jsou ale zase spolu a silnější než kdy dřív.

Kapela z Philadelphie

Beach Slang založila v americké Philadelphii čtveřice muzikantů. První koncerty na domácí půdě sklidily velmi pozitivní ohlas a ani první nahrávky na sebe nenechaly dlouho čekat. Dvě EP z roku 2014 následoval split s pěti dalšími lokálními kapelami. Debutové album The Things We Do to Find People Who Feel Like Us vyšlo přesně před rokem. Jenže kapela se vzápětí rozpadla.

V Praze představí novou desku

Dva zakládající členové James Alex a Ed McNulty na troskách původní kapely vybudovali novou, očividně ještě lepší. Následovaly koncerty na prestižních festivalech jako jsou německé Rock am Ring a Rock im Park a druhá dlouhohrající deska A Loud Bash of Teenage Feelings, kterou přivezou v nové sestavě i do pražského Cross Clubu.

Hosté z Anglie i Čech

Jako hosté vystoupí čeští Raggajungle a spolu s nimi také žijící legenda raggajunglové scény – Aries, zakladatel takových labelů jako Chopstick Dubplate, či Born On Road.

 

Podívejte se na webové stránky: www.crossclub.cz