Pod přezdívkou Bruno Ferrari, odkazující k postavě, kterou si v oblíbené komedii Zvíře zahrál Jean Paul Belmondo, vystupuje kontroverzní zpěvák a hudebník Samir Hauser, jenž se narodil v květnu roku 1970 české matce a arabskému otci. Kolem roku 1990 Hauser založil společně s Danielem Rodným dnes již legendární pražskou EBM kapelu Vanessa, se kterou slavil mnoho úspěchů.

Od Hausera k Ferrarimu

A v těch pokračoval - spolupracoval s Alexandrem Hackem z Einstürzende Neubauten nebo s Johnem Fryerem, producentem, který stál u zrodu prvních desek Depeche Mode nebo Nine Inch Nails.

Později tento dekadentní kabaretiér a zpěvák začal vystupovat pod jménem Bruno Ferrari a v roce 2017 vydal album Ayahuascero. Většina písní na desce má oproti starším Ferrariho projektům české texty, hudbu pro něj tentokrát složil Sirgull a album produkoval Moimir Papalescu – opět spolu se světově uznávaným producentem Johnem Fryerem. Na desce hostovala i zpěvačka Jitka Zelenková.

Nová deska na obzoru

V současné době rebel Bruno Ferrari připravuje novou desku, která by měla vyjít v květnu. V Malostranské besedě z ní představí několik songů. S ohledem na chameleonskou proměnlivost tohoto umělce se mají milovníci popu, zdá se, na co těšit.