Patricie, která je zároveň textařka a skladatelka, je prý Neckářova velká fanynka, a tak se odvážila naši hudební legendu požádat o spolupráci. „S panem Neckářem jsme se loni v létě potkali na několika hudebních festivalech, a protože si ho už od dětství velmi vážím, zeptala jsem se, zda bych mu nemohla poslat nějaké svoje písničky,“ popisuje Patricie vznik mezigenerační spolupráce.

„Když mi potom jeho manažer napsal, že se panu Neckářovi líbí právě Kluk z plakátu, byla jsem moc ráda,“ doplňuje mladá zpěvačka.

Neckář má stále proč žít

„Text písničky se mi líbil už při prvním přečtení,“ říká Václav Neckář, kterému byl blízký především optimistický nádech singlu. „Oslovila mě hlavně myšlenka, že si stále můžeme plnit svá přání a snít o nich. Jde přeci o to pořád se mít na co těšit, mít se z čeho radovat, mít proč žít,“ podotýká Neckář.

Písničku muzikant nahrál se svou stálou skupinou Bacily, která letos slaví již 45 let od svého vzniku. Svou náladou i charakterem odkazuje nový singl právě k jejich největším společným hitům a trefuje se tak do současného šedesátkového retra.

Nestárnoucí hity i nová Půlnoční

Zpěvákovi věrní fanoušci se příští středu na koncertě pod širým nebem dočkají ale i nestárnoucích hitů jako Suzanne, Lady Jane, Podej mi ruku a projdem Václavák, My to spolu táhnem dál a samozřejmě té největší klasiky jako je Kdo vchází do tvých snů, má lásko, či Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě. Zazní ale i oblíbená balada Půlnoční z nedávného Neckářova vánočního alba.

Oblíbený zpěvák, který měl po mozkové příhodě před deseti lety neustálé zdravotní komplikace a letos na jaře se podrobil operaci srdce, se rozhodně do hudebního důchodu ještě nechystá.

 

Podívejte se na webové stránky: www.letnak.cz