Minimalistická výprava, využívající střídmě světel a kontrastu dvou základních barev z názvu projektu, umožní publiku koncentrovat se výhradně na zážitek tance, rytmu a hudby. Ta neotřelým a fascinujícím způsobem kloubí čistou tradici andaluského flamenca s vyjadřovacími prostředky současného hudebního světa.

Pro svůj sólový projekt si Ángel Muñoz, častý spolupracovník legendárních kytaristů Paco Peñi a Víctora Monge zvaného ‘Serranito’ či tanečnice a choreografky Maríi Pagés, zvolil téma, které rezonuje s jeho jménem. Anděl mezi černou a bílou je představení, které uchvacuje tématem anděla - muže, nositele poselství, anděla strážného i padlého. Slibuje nezapomenutelné setkání s temperamentem, který dokáže z napjatých lan vášněmi a emocemi nabitého tance a hudby vystavit most mezi minulostí a současností, hloubkou i rychlým proudem, černou a bílou stranou hledání lásky i smyslu života.

V sestavě Ángelových hudebních a pódiových spolupracovníků najdeme vedle dvou vynikajících cantaores (zpěváků flamenca), kytaristy a perkusisty také hráče na saxofon, klarinet, flétnu a harmoniku i tvůrce elektronické hudby. Videopozvánka je k dispozici na https://vimeo.com/74382783. Představení přináší umělecká agentura FIESTA FLAMENCA a FLAMENKIN.

Obsazení:
Ángel Muñoz tanec
Javier Patino kytara
Miguel Ortega zpěv
Antonio Campos zpěv
Diego Villegas flétna, saxofon, klarinet, harmonika
Nacho López perkuse
Choreografie: Ángel Muñoz
Režie: Ángel Muñoz/Daniel Muñoz
Hudba: Javier Patino, Diego Villegas
Elektronická hudba: Artomatico
Light design: Olga García
Osvětlovač: Marcos Serna
Zvuk: Kike Cabañas
Produkce: Ángel Muñoz, Artenautas.info.
Zastoupení: artenautas.info