V souboru fotografií Petra Novotného je i těhotná Andrea Kalivodová!

Těšit se můžete na známé  osobnosti, které jsou velikány ve svém oboru například uvidíte Kateřinu Neumannovou a Michaelu Jílkovou, která se ještě nikdy nezapojila do kosmetického průmyslu jako modelka a jen díky progresivně  kreativnímu projektu propůjčila svou tvář na titulní stranu kalendáře.

Dále v projektu figuruje Andrea Kalivodová, která v době focení byla ve čtvrtém měsíci těhotenství, ale i tak si nenechala ujít chvíli, nechat se zvěčnit do onoho díla. Kdo se stal dalším modelem se můžete přesvědčit kopií kalendáře a to od dubna 2015 na www.kalendarosobnosti.cz, nebo u kvalitních knihkupců.

Kdo je Petr Novotný?

Nejedná se o baviče, jak by si každý mohl myslet, ale o vlasového stylisty.

Mladý autor projektu (25let ) Petr Novotný je kadeřníkem již osm let. Soutěží v mezistátních, kadeřnických soutěžích a koná umělecké výstavy po celé naší zemi i v zahraničí.

Patří  mezi přední vlasové stylisty na území České republiky,  ale je i uznávaný  jako umělec ve všech tvůrčích činnostech. Již ve svých čtyřiadvaceti letech napsal dva psychologické romány a pohádku pro děti, vše je běžně dostupné na stahujknihy.cz.

Kalendáři Osobností 2016 již v prodeji!Společně se značkami Alterna, Laneche a Dermacol vytvořil projekt, do kterého zasvětil i známého fotografa Dalibora Konopáče, jenž nafotil jednotlivé celebrity do velkolepého díla, kterým je kalendář osobností.

Pro Petra je typická kombinace  jednoduchosti se složitými prvky, která je i přesto naplněná avantgardou a surrealizmem.

Základní myšlenku díla, bylo uvést diváka v úžas a přesvědčit ho o pozitivní síle čišící z fotografie.

Snímky jsou sice laděny do tmavé barvy s černým foto pozadím a  nalíčení obličeje v porcelánově bíle barvě pleti s černými rty,to však dílu vůbec nevadí, ba naopak fotografie jsou  naprosto dokonalé.