Výstava s názvem FOLLOVÁ pro PECKU mapuje spolupráci obou dam, jež trvá už 25 let. Modely Ivany Follové s autorskou značkou if… dodávají unikátnímu pěveckému projevu Dagmar Peckové další rozměr. Šaty – vytvářené na míru pro konkrétní příležitosti – ukrývají pozoruhodné osobní příběhy. Zároveň odrážejí proměny módních trendů i společenských nálad. Hodiny práce a metry materiálu Ivana Follová zužitkovává s ohledem na naturel Dagmar Peckové i na její osobitý jevištní projev.

Veškeré modely se značkou if… si Dagmar Pecková uchovala ve své soukromé sbírce. Ta je nyní poprvé veřejně k vidění na jediném místě – v krásných rekonstruovaných prostorách Uměleckoprůmyslového musea v Praze. Vystavené oděvy jsou obohaceny o postřehy a vzpomínky obou dam. Dagmar Pecková prozrazuje detaily o akcích, kdy v jednotlivých róbách vystupovala a Ivana Follová poodhaluje náročný proces zrodu i výroby konkrétních modelů.

Návštěvníci výstavy se mohou těšit i na civilní oblečení pěvkyně, jež rovněž vzniklo v ateliéru if… Uvidí i její svatební šaty.