Tanečnice a choreografka Jana Novorytová se spojila s dramaturgyní Mishou Rais a s hudebníkem Georgem Cremaschim a vytvořila projekt o naději, o tom, že za dvacet, třicet let možná budeme žít lépe.

Inscenace s tímto takřka čechovovským mottem -- jak se říká ve Třech sestrách: „Za dvě stě, tři sta let bude život na zemi nepředstavitelně krásný, úžasný. Člověk takový život potřebuje, a jestli ho zatím nežije, tak by ho měl tušit, očekávat, snít o něm, připravovat se na něj, a proto musí vidět a umět víc, než viděl a uměl jeho děd a jeho otec."- spojuje pohyb, zvuk, video a světlo.

O autorovi hudby

Autorem hudby k projektu je Američan George Cremaschi, Newyorčan, který studoval muziku a skladbu. Píše scénickou hudbu, ale také rockovou, folkovou anebo filmovou. 

George Cremaschi za svou kariéru spolupracoval už s mnoha známými umělci, jako je například Greg Goodman, Saadet Türköz, Matthew Ostrowski, Nicolas Collins, Evan Parker, Liz Allbee anebo Rova Saxophone Quartet. Sám i vystupuje jako hudebník, hraje hudbu Mortona Feldmana anebo Jamese Tenneyho, vydal více než 30 nahrávek.

Projekt podpořil Magistrát hlavního města Prahy.