Program ve stanu bude vhodný pro všechny věkové kategorie - od dětí po seniory. Zároveň slibuje velkou pestrost: divadlo, tanec, nový cirkus, kouzelníky, stand up comedy, i živou hudbu. Na své si tedy přijde každý.

Divadlo, co pobaví

Stand up comedy, tedy čím dál populárnější žánr, který si na naši divadelní scénu našel cestu přes televizní pořad Na stojáka, divákům představí Miloš Knor. Vtipně zaimprovizuje na aktuální ožehavá témata a nebude se bát "píchnout do vosího hnízda". 

Klasické činoherní divadlo zastoupí hned dva tituly: komedie Čarodějky v kuchyni, kde si dvě dlouholeté sokyně, které se sejdou v jedné kuchařské show, zahrají Michaela Dolinová a Veronika Žilková. Druhým je britská situační komedie Robina Hawdona Dokonalá svatba. Tu by chtěl každý, i hrdinové hry Bill a Rachel, ale happy end zkomplikuje Tom, pokojská Julie a jedna neznámá známá dívka. Jak to dopadne, uvidíte v šapitó.

Představení se hrají i dopoledne, festival tím vychází vstříc seniorům.

Katapult i Morčata na útěku

Pestrá je také hudební část akce. Kromě třeba známé kapely Katapult a neméně známého zpěváka Bohuše Matuše vystoupí také brněnská recesistická legenda Morčata na útěku. Tato skupina se specializuje na parodování známých českých i zahraničních populárních písniček vlastními vtipnými texty – a její produkce jsou opravdu nakažlivě veselé.

Na veselou notu zahraje i Patrola Šlapeto, která se pod vedením Radana Dolejše věnuje interpretaci nejslavnějších hospodských kupletů, popěvků a písní devatenáctého a první poloviny dvacátého století a převážné části repertoáru génia české písničky Karla Hašlera.

Cirkus v cirkuse

No a protože se festival odehrává v cirkusovém šapitó, nedílnou součástí programu je i akrobacie přímo cirkusácká. Show pro nejmenší nazvanou Čarodějnické cirkusové představení si připravili akrobaté cirkusu Carini a inscenaci Husí krky předvede Cirkus TeTy.

Husí krky jsou intimní zpovědí dvou žen, zabývají se tématy ženského přátelství, milostných vztahů, pracovního nasazení i mateřství. K práci na inscenaci Husí krky si soubor Cirkus TeTy přizval Radima Vizváryho, mima, performera, režiséra, pedagoga a choreografa, a společně propojili nový cirkus a fyzické divadlo.