Přijďte se podívat na to nejlepší ze světa kol. Na své si přijdou všichni – cyklističtí odborníci, nadšenci i víkendoví jezdci. V pěti halách bude k vidění prezentace více na 300 vystavovatelů nejen z České republiky. I letos bude připravena speciální hala FOR E-BIKES věnovaná elektrokolům, jejichž obliba neustále stoupá. Ta si budete moci nejen prohlédnout, ale také vyzkoušet na testovací dráze. Zkrátka nepřijdou ani milovníci horských kol. Pro ně bude připravena speciální dřevěná několika obtížností o délce 200 metrů, na které budou jezdci moci otestovat svůj jezdecký um.

Veletrh bude letos dějištěm i dvou závodů. V pátek se v areálu uskuteční premiérově silniční kritérium pro závodníky s licencí, které slibuje atraktivní podívanou. V neděli pak přímo z výstaviště odstartuje druhý ročník závodu HERVIS RACE FOR BIKES, který je určen pro širokou veřejnost.

Nabité letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA představí tisíce kol pod jednou střechou včetně veškerého potřebného vybavení. Připravena je tradičně prezentace regionů naší republiky nebo nabídka cestovních kanceláří na aktivní dovolenou. Zhlédnout budete moci i věrnou kopii doprovodného vozu Škoda Superb z Tour de France, kterou na veletrhu představí AUTO JAROV. Veletrh FOR BIKES je i prodejní, návštěvníci se mohou tedy těšit i na speciální nabídky vystavovatelů.

Novinkou letošního ročníku je spuštění předprodeje. Chcete-li se vyhnout frontám a ještě ušetřit, neváhejte a pořiďte si vstupenku na veletrh v předprodeji u společnosti Ticketstream.

Více informací:
Termín: 1. – 3. dubna 2016
Vstupné: 165 Kč v předprodeji, 200 Kč na místě
Otevírací doba: 10.00 – 18.00 hodin
Více informací na www.forbikes.cz

Sedmý ročník veletrhu FOR BIKES zaplní letňanské výstaviště