Do tradičního mezinárodního mládežnického turnaje florbalistů a florbalistek Prague Games 2016 se letos přihlásilo rekordních 380 týmů ze 12 států. Zúčastní se ho přes 7000 hráčů a hráček v devíti mládežnických věkových kategoriích, od 12 do 18 let.

Turnaj začíná 6. 7. 2016 a téměř tisícovka utkání se odehraje ve 21 pražských sportovních halách. Kromě florbalových klání, čeká účastníky i bohatý doprovodný kulturní a společenský program, který jsme připravili ve spolupráci s pražskými institucemi. Veškeré informace jsou k dispozici na webových stránkách turnaje www.praguegames.cz.

Finálovým dnem je sobota 9. 7. 2016, kdy turnaj vyvrcholí souboji nejlepších týmů o poháry a zlaté medaile.  V hale Sparta Podvinný Mlýn, Kovanecká 23, Praha 9 si mohou hráči i diváci užít neopakovatelnou atmosféru mládežnického sportu. Finálový program začíná v 9:00 h.

Prague Games probíhají ve spolupráci s Klubem FAIR PLAY Českého Olympijského výboru a podporují sport v jeho pravé podobě. Čestný sportovní boj, umění přiznat prohru, vzdát hold soupeři. Podporujeme hru bez agresivity, podvádění a zesměšňování! I letos bude turnaj ctít motto "Ne šikaně". Prague Games chce prohloubit diskusi na téma šikany mezi mládeží ve sportovních klubech.  

Praha je vyhlášena Hlavním Evropským Městem Sportu 2016 a Hlavní město Praha podporuje Prague Games komplexní podporou. Díky Partnerství Hlavního města Prahy se Prague Games stávají unikátní mládežnickou akcí.