Program zahájí ve 14.00 hodin televizní moderátor a sportovní komentátor Petr Vichnar, který se podílel na vysílání patnácti olympijských her, nejčastěji komentoval lední hokej a krasobruslení. A ty v Naganu byly jedním nich, takže v průběhu odpoledne také připojí své vzpomínky.

Připraven je záznam legendárního závěru finálového zápasu Česko – Rusko i tiskové konference po návratu olympijských vítězů do vlasti.

Jak po téměř dvaceti letech vzpomínají na Nagano a co dnes dělají? Moderátor Petr Vichnar bude zpovídat Jiřího Šlégra, Libora Procházku a Vladimíra Martince a možná i další „zlaté hochy“. Bude i autogramiáda a s hokejovými legendami se návštěvníci budou moci setkat i přímo na ledové ploše na bruslích.

V soutěžní části programu – samozřejmě na ledě – čekají na účastníky pěkné ceny. A protože se celý program ponese v duchu hokeje, doporučujeme: kdo má doma dres, ať přijde v dresu. Malování vlajek na obličej je zajištěno. K tomu ještě drobné dárky – jak jinak než s hokejovými náměty.

Kromě hokeje se návštěvníci mohou těšit na pražskou skupinu The Snuff. Ta má za sebou úspěšné zářijové vystoupení na polském Woodstocku a na letenském pódiu bude hrát a zpívat od 17 do 18 hodin.

Přijďte si zabruslit na Letnou. Nejen se „zlatými hochy“ z Nagana, ale kdykoli. Kluziště je otevřeno do 1. ledna 2017 denně od 9.00 do 21.00 hodin. Vstup zdarma.