Turnaj začíná 12. 6. a končí 14. 6. 2015. Hraje se přes všechny tři dny a k vidění bude enormní porce kvalitních fotbalových zápasů – celkově 72. Stejně jako v minulých letech, i letos byl mezi kluby velký zájem se oblíbeného turnaje zúčastnit.

Kromě pořadatelských týmů SK Slavia Praha a Bohemians 1905 se představí další česká mužstva jako Zbrojovka Brno nebo FC Hradec Králové. Ze Španělska přijede Valencia, která se v Praze objeví už podruhé. Pro změnu z Francie dorazí legendární Olympique Marseille ke své třetí účasti a portugalskou vlajku bude reprezentovat čtvrtfinalista Ligy mistrů, FC Porto.

Chybět nebude ani německá fotbalová škola. Borussia Mönchengladbach se v posledních sezónách vyšvihla mezi bundesligovou špičku a její U17 bude chtít bezpodmínečně navázat na triumf konkurenčního Hamburger SV, posledního šampiona turnaje.

Nezůstane se ovšem pouze v Evropě. Po loňské povedené účasti Jokohama F. Marinos, (vítěze ceny Fair Play) zavítá na turnaj už druhý tým z Japonska, JEF United. A zkrátka nepřijde ani Mexiko. V posledních dvou letech atraktivním fotbalem bavil tým Chivas Guadalajara. Tentokrát se na svou premiérovou účast chystají v Pumas UNAM.

K vidění toho tedy bude opravdu hodně. Šestnáct účastníků využije v areálu hracích ploch, které jsou pouhých pár metrů od sebe a současně se tak dají sledovat hned dvě utkání, což turnaji dodává specifickou atmosféru.