Dlouhá varianta

Vyběhneme po červené turistické značce (podél trati směrem na Úvaly) až k hájovně Štamberk, kde opouštíme značku a zahýbáme vlevo na širokou rovnou asfaltku. Po této cestě běžíme další zhruba 1 km, míjíme dvě výrazné křižovatky a pokračujeme až k lesní oplocence, u které zatáčíme ostře vlevo na menší cestu se žlutou značkou. Po příjemné cestě pak běžíme dalších 1,5 km až do cíle, na kraj Klánovic.

Střední varianta

Začínáme po žluté značce, která nás po pěšině vede do lesa. Po 500 m křížíme první výraznou cestu, ale pokračujeme dále po žluté značce a zhruba na metě 1 km přibíháme na asfaltovou cestu, kde opustíme žlutou značku a zahýbáme vpravo. Po asfaltce uběhneme dalších 300 m až na první křižovatku cest a uhneme vpravo na cestu podél paseky. Po dalších 300 m zatáčíme na první výrazné křižovatce opět vpravo a běžíme po lesním průseku zpět směrem na Klánovice. Průsek nás provází dalších 700 m až na křižovatku, kde jsme již proběhli na začátku okruhu. Zde volíme levou cestu a běžíme po ní až k železniční trati, kde zatáčíme vpravo a po červené značce přibíháme do cíle.

Krátká varianta

Po startu vyběhneme po červené turistické značce podél trati směrem na Úvaly. Po 300 m přibíháme na křižovatku cest, před oplocenkou zatáčíme vlevo a po rovné cestě pokračujeme dalších 300 m až na výrazné křížení cest. Zde se dáme prudce vlevo a po žluté značce přibíháme ke kraji Klánovic, kde je cíl.