I letos jsou pro vás připraveny dvě trasy, a to na 35 a 65 kilometrů.  Startovat se bude již tradičně od Galerie Nové Butovice v Praze, najedeme Prokopským údolím na trasu závodu přes lesy a louky CHKO Český Kras a dostaneme se až na Cukrák. Na Bike Prague se sjíždí bezmála 2 000 bikerů.

Pokud ses zatím nerozhodl, zda si chceš pořádně zamakat nebo se jen tak projet, budeš mít možnost rozhodnout se přímo na trati závodu, zda pojedeš kratší, nebo delší trasu. Užijeme si náročné sjezdy a prolétneme i pár brodů. Takže si na své přijdeš, ať už jsi ostřílený biker s duhovým trikotem nebo naprostý nováček.

Pokud se přihlásíš se svými kamarády alespoň ve dvou, ušetříte každý stovku. A pozor, aby nás nebylo na trase příliš, bude letos k dispozici na startu jen 2000 míst! I proto je rada jasná, registruj se včas a zajisti si nejlevnější startovné. Když se stihneš přihlásit do 10. března, můžeš vyhrát poukázky do Intersportu za 2 000 Kč.Bike Prague se pojede 13. června. Registrace odstartovaly. Foto: www.bike-prague.cz.

Pokud v tobě dřímá týmový duch, probuď ho s námi v oblíbeném Tandemu pro dvojice nebo Slow Motion, bez omezení počtu členů týmu. Pravidla obou soutěží najdeš na webu www.bike-prague.cz. Kromě dospělých závodů si přijdou na své také nejmenší bikeři při dětských závodech. Po celý den bude zajištěno hlídání dětí, o zábavu na konci závodu se postará bohatá tombola a pestrý doprovodný program. Pro každého závodníka bude k dispozici občerstvení na trati a po závodě, servis po závodě, mycí servis po závodě, fotografie ze závodu a drobné dárky od partnerů závodu.