Zlatým hřebem fighterského večera je už tradičně osmičlenná pyramida těžkých vah. Ta bude mít pouze jednoho českého zástupce a tím je loňský vítěz Michal Reissinger. Dalšími borci, kteří do pyramidy nastoupí, budou fighteři evropské extratřídy Luca Panto, Gordon Haupt, Victor Mihai, Claudio Istrate, Mohamad Namivandi a Michail Tjuěrev.

Utká se Reissinger se Škvorem?

Na Yangames ale může dojít i k bratrovražednému českému souboji. V rezervním zápase pyramidy totiž bude startovat Daniel Škvor, který by se v případě vítězství a zároveň zranění některého ze zahraničních účastníků mohl v pyramidě utkat s Michalem Reissingerem.

Hutník bude zápasit s Litevcem

V dalších zápasech se také představí zvučná jména. Poprvé se na turnaji předvede Ondřej Hutník, který se ze super těžké váhy přesouvá opět o váhu níž. Jeho soupeřem bude litevský Sergej Maslobojev, zkušený borec, který má kromě zápasu v kickboxu za sebou 16 zápasů v MMA (10-6), či 10 zápasů v profiboxu.

Zlomí Hron vítěznou šňůru soupeře?

Na turnaj se opět chystá Tomáš Hron, který se po dvou letech utká s Romanem Krykliou. Poprvé se tihle dva potkali v roce 2015 v čínském Kunlunu,  kde Tomáš prohrál nešťastně KO v úvodu prvního kola, ale od té doby porážel zvučná jména a absolvoval fight i v Glory.

Kryklia mezitím získal pás šampiona prestižní organizace Tatneft a od zápasu s Tomášem Hronem má bilanci 20 – 2. Hron to bude mít opravdu těžké, ale snad mu to na domácí půdě s podporou nejen pražských fanoušku tentokrát vyjde.

 

Podívejte se na webové stránky:  www.yangames.cz