Lanové centrum disponuje devíti překážkami, ze kterých se účastníci mohou podívat na celý Libeňský ostrov z výšky více než osmi metrů. Pro zahřátí vás školení instruktoři provedou i nízkými překážkami, na kterých si mohou všichni vyzkoušet ve výšce několika centimetrů, jak jsou jednotlivá lana při držení nebo stání nestabilní a jakými pohyby bude potřeba každý krok vyrovnávat. I na návštěvníky z loňských let lanové centrum myslí – letos otevírá tři nové lanové překážky, které dostatečně prověří všechny sportovce. Na nejpilnější lezce pak čeká odměna.

Prověřit si svou schopnost rovnováhy mohou všichni účastníci i na projížďkách na vodě. Pohledy na Libeň z paluby kánoí jsou jedinečnou příležitostí podívat se na velkoměsto z jiného úhlu pohledu. Instruktoři a vedoucí vodáckých oddílů jsou připraveni pomoci svézt všechny zájemce po hladině řeky Vltavy, případně loď zapůjčí k vlastní plavbě.

„Lanové centrum myslí i na mladší návštěvníky, pro které bude v areálu připraven skákací hrad. Pro ty starší, kteří by rádi poskakovali, budou k dispozici skákací boty,“ říká k programu Olan, jeden z organizátorů. Po protažení celého těla bude možné posedět u vody, v odpoledních hodinách si budou všichni moci opéct špekáčky.

Akce se koná za každého počasí.

Vstupné: 50 Kč/dítě, 100 Kč/lezec.

Lanové centrum Loděnice Vltava otevírá sezónu