Ke koupi je nové i použité náčiní pro zimní sporty a k tomu i potřebné vybavení. Výhodou je, že zájemci mohou zboží vyměnit, když jim už nesedí, nebo jim děti odrostou. Bazar funguje ve Žlutých lázních už více než tři desítky let.

Středa, čtvrtek, sobota

Lyže, běžky, boty, snowboardy, helmy a další doplňky bude možné opět zakoupit v bazaru zimních potřeb v areálu Žluté lázně vždy tři dny v týdnu. Zájemci mohou dorazit ve středu a ve čtvrtek od deseti do devatenácti hodin a v sobotu od devíti do čtrnácti hodin.

Doufejme, že bude zima

„Loni nedopadla sezóna pro zimní sporty úplně nejlépe, letos jsme ale připravení už na opravdovou zimu, takže se těšíme na všechny, kteří si chtějí svoji výbavu obnovit. Nejvíce se asi prodávají snowboardy, kterých máme v nabídce opravdu hodně, a pak samozřejmě lyže pro děti,“ řekl Jiří Švec, organizátor bazaru.

Bazar zimního vybavení najdou návštěvníci Žlutých lázní ve stanu umístěném vedle písčité pláže. Prodejci zde nabízejí desítky druhů zimních potřeb pro malé i velké sportovce. Například nové dětské lyže s vázáním nabídnou i letos už od 1800 korun.