Pro přihlížející to bude atraktivní podívaná, pro hráče slušný adrenalin. Hrát se totiž bude přímo na chodbě obchodního centra, která se promění v kulatou fotbalovou arénu s rovnou plochou o průměru minimálně 5 metrů, ohraničenou mantinely. A na tomto hřišti se utkají hráči 1vs1 o hodnotné výhry.

Pravidla hry

Turnaj je OPEN, přihlásit se tedy mohl kdokoliv starší patnácti let. Jaká jsou pravidla? Při každém zápase soupeří jen 2 hráči. Hraje se na čtyři vítězné branky, gól o mantinel neplatí a gól čistými houslemi znamená vítězství KO 4:0. Systém turnaje je vyřazovací KO.

Kapacita byla omezena na 40 účastníků. Přihlášení budou rozlosováni do 8 skupin po 5 hráčích. Z každé skupiny postoupí první dva fotbalisté do TOP 16.

Lákavé výhry

Hlavní výhra v turnaji je 5 tisíc korun. Pro prvních 8 hráčů jsou navíc připraveny hodnotné ceny - například sportovní vybavení, zážitkové vouchery a další zajímavosti. Oceněn bude také hráč, který dosáhne nejrychlejšího vítězství.

Těšit se také můžete na live sestřihy zápasů MČR a na Freestyle vystoupení v podání Karlos Freestyler.

Přijďte na atraktivní akci, podpořenou hlavním městem Prahou, fandit a sportovně se odreagovat v příjemném prostředí. A co myslíte, obhájí Pražan David Pozníček loňské vítězství?