Pražští reprezentanti získali 27 zlatých, 28 stříbrných a 33 bronzových medailí. Bojovali v 15 sportech z celkového počtu 18 sportů. Velmi dobře si sportovci Prahy vedli ve všech míčových hrách, 3 zlaté, 2 stříbrné a 2 bronzové. Medaile a body brali jak v tradičních sportech jako je atletika nebo plavání, tak ve skocích na trampolíně nebo sportovní střelbě.

Nejúspěšnějšími sportovci Prahy jsou zlaté volejbalistky a zlatí beach volejbalisté, Petra Závadová s 5 zlatými medailemi z plavání a gymnasta Daniel David Kaplan celkově se 6 medailemi.

Hry se konaly v období od 23. do 28. června 2019. Na sportovištích v Liberci, Jablonci n. Nisou a Bedřichově se utkalo 3 400 účastníků o více jak tisíc medailí. Slavnostní ceremoniály a předávání medailí byly zpestřeny zábavným doprovodným programem. Různé sporty si mohly děti vyzkoušet v areálu Sport Parku Liberec a nabídka vodních sportů jako je baddlebord nebo kajak byla na Tajvanu v Jablonci n. Nisou

Další olympijský oheň bude zažehnut v Karlovarském kraji, kde se budou konat v lednu 2020 IX. Hry zimní olympiády dětí a mládeže.

Pražští medailisté budou oceněni 24. září 2019 v Brožíkově sále Staroměstské radnice.