Jeden z nejdrsnějších standupových bojových sportů, který nezvládne jen tak někdo, ale osloví téměř každého. To je kickbox. Moderní a relativně mladý sport. Jeho členská základna u nás stále roste, a to hlavně díky narůstajícímu počtu zájemců o závodní formy z řad dětí a mládeže.

První kickboxerský turnaj roku

Novoroční pražský pohár se bude konat již potřetí. Je určen pro začínající a méně zkušené závodníky v lehkých polokontaktních formách kickboxu. Ty jsou speciálně navržené pro bezpečné měření sil v bojových sportech právě pro ty menší.

Kategorie

Bojovat se bude o poháry a medaile hned v několika kategoriích - LIGHTCONTACT / POINTFIGHTING / KICKLIGHT a KALAKI. Kalaki je speciálně určen pro závodníky do 10 let. Právě zápolení těch nejmenších patří k divácky nejatraktivnějším v celém programu.

Tento turnaj je zároveň součástí série celorepublikových závodů a také prvním zahajovacím. Zúčastní se ho odhadem 100 účastníků z celé republiky.

Tradiční nábor a exhibice

Pokud vás tento sport zajímá, můžete se přijít inspirovat a zjistit, co obnáší. Na místě se totiž uskuteční náborová akce a těšit se můžete na parádní exhibici nejlepších českých závodníků s následnou autogramiádou.