Na sportovce čeká Letní ČEZ Handy Kvadriatlon 2019, tedy zápolení ve čtyřech disciplínách - plavání, střelba, kánoe a kolo – ve dvojicích nebo štafetách, pro zdravé i pro handicapované. Registrace a vydávání startovních čísel začíná ve 12:00 hodin, start závodu je ve 14:00 hodin, vyhlášení výsledků a předávání medailí v 17:30 hodin.

Dětský kvadriatlon je určen pro malé závodníky od 4 do 10 let a skládá se z diskgolfu (hod diskem do golfového koše), lukostřelby (střílí se z dětského luku šípy s přísavkami), hodu mobilem do kontejneru a běhu. Startuje po skončení hlavního závodu v cca 16:15 hodin, vyhlášení výsledků je společné.

Návštěvníci Žlutých lázní se mohou zapojit do PRAGUE ADAPTIVE GAMES 2. Jde o pokračování projektu na podporu Daniela Křečka, který po úrazu elektrickým proudem přišel o spodní půlku těla. Na mole budou postaveny do dvouřadu trenažéry handbike, pádlování, běžky, laserová střelnice, závodit se bude jeden na jednoho – kdo zdolá tu řadu trenažérů v co nejkratším čase. Na nejlepší čekají věcné ceny. Startovné je 100 Kč.

Pro rodiny s dětmi je připraveno putování po areálu s hrací kartou, na níž dostanou za vyzkoušení různých aktivit razítka. Vyplněné a odevzdané karty budou losovány a výherci se budou moci těšit z hezkých cen.

Areál Žlutých lázní bude otevřen od 10:00 hodin, vstupné 50 Kč.