NOVINKY

Poslední nabídka na společnou procházku v roce 2016

20/11/2016

Den otevřených dveří 10.12.2016 v RC SalmovskáV sobotu 10. prosince 2016 se můžete zapojit do pestrého programu Rekondičního centra VŠTJ Medicina Praha v Salmovské 5. Na programu je i vycházka s nordic walking holemi a je to určitě jedna z posledních možností vyjít si pod dohledem zkušeného instruktora v tomto roce. Můžete si zacvičit v aerobní místnosti pod dohledem instruktorů a zdravotní sestry, vyzkoušet si kruhový trénink nebo cvičení pro pacienty s osteoporózou, zapojit se do workshopů s nutriční terapeutkou nebo fyzioterapeutkou, poradit se s lékařem a dalšími odborníky. V rámci dne otevřených dveří si můžete nechat změřit složení těla na přístroji InBody. Výsledky měření vám vysvětlí nutriční terapeutka.

Den otevřených dveří VŠTJ Medicina Praha

23/10/2016

Jaký pohyb je vhodný a jak si upravit jídelníček?V rekondičním centru VŠTJ Medicina Praha v Salmovské 5 budou 12. a 13. listopadu Dny otevřených dveří. Můžete se poradit s instruktory, nutričními terapeutkami a lékaři, zapojit se do worshopů a hlavně si zacvičit. Na sobotu i neděli je připraven pestrý program. Můžete si zacvičit v aerobní místnosti pod dohledem kvalifikovaných odborníků, vyzkoušet si kruhový trénink nebo cvičení pro seniory či pacienty s osteoporózou, zapojit se do workshopů s nutriční terapeutkou nebo fyzioterapeutkou, poradit se s lékařem a dalšími odborníky. Na programu je i vycházka s nordic walking holemi. V rámci dne otevřených dveří si můžete nechat změřit složení těla na přístroji InBody. Výsledky měření vám vysvětlí nutriční terapeutka. Vstup na den otevřených dveří je zdarma.

Nordic walking s instruktorem

10/10/2016

03Tým VŠTJ Medicina pořádá pravidelné procházky Nordic Walking pod vedením zkušených instruktorek. Procházky se konají na různých místech v Praze v atraktivních přírodních lokalitách každé úterý od 16.30 do 18 hodin. Cena: 30 Kč členi VŠTJ, 50 Kč nečleni. NW hole je možné na místě zapůjčit po předchozí dohodě 24 hodin před konáním akce na níže uvedeném kontaktu. 

25.10. Petřín: sraz tram. zastávka ÚJEZD

01.11. Letenské sady: sraz tram. zastávka CHOTKOVY SADY

08.11. Ladronka: sraz tram. zastávka VYPICH

15.11. Vyšehrad: sraz metro VYŠEHRAD

22.11. Trojou podél kanálu: sraz tram. zastávka VÝSTAVIŠTĚ HOLEŠOVICE