Letos má turnaj devátý ročník, složení skupin a program je následující:

Skupina A bude hrát v tréninkovém centru na Strahově a nastoupí v ní domácí Sparta proti loňskému finalistovi Besiktasi Istanbul, chorvatskému Dinamu Záhřeb a ukrajinskému Šachtaru Doněck.

Skupina B, ktarou tvoří Slavia, obhájci trofeje z brazilského Palmeiras, vyhlášená turecká mládežnická základna Altinordu a Burnley, které prudce stoupá v žebříčku anglických akademií, odehraje zápasy na stadionu Evžena Rošického.

„Jsme rádi, že se nám pro české kluby povedlo zajistit tak silné soupeře a jsme hrdí na to, že spousta zajímavých zahraničních fotbalistů bude před zraky skautů usilovat o významný posun ve své kariéře právě v Praze,“ řekl ředitel turnaje Roberto De Blasio.

Každý hrací den se ze základních skupin uskuteční nejprve dvě klání skupiny A, odpoledne pak budou na programu zápasy skupiny B. Kompletní rozpis je k dispozici zde.

Finále je naplánováno na úterý 30. července od 18:00 hodin a opět se uskuteční v Ďolíčku, na domácím hřišti Bohemians.

Kids' Football Day 2019

Stejně jako loni se před závěrečným duelem koná Dětský fotbalový den pod vedením Tomáše Juna. Od 15:00 hodin se bude věnovat malým zájemcům o fotbal, klukům i holkám ve věku 6 – 12 let. Pro děti a jejich rodiče je účast zdarma, jen je potřeba se do 26. července registrovat na webu akce.

Vstup na všechna utkání bude zdarma.