Půjde o opravdu atraktivní akci. Však D+D REAL Czech Masters je jediný český turnaj konající se v rámci European Tour!

Startovní listina plná golfových es

Kdo ze světových golfistů potvrdil účast? Tak třeba třicetiletý Angličan Danny Willett, který si svůj první triumf připsal před dvěma lety, kdy si z Masters v Augustě odvezl kov nejcennější. Zlaté medaile pak získal ještě na dalších čtyřech turnajích European Tour.

Na Czech Masters Willett nepřijede poprvé. Českého klání se zúčastnil už v roce 2014, tehdy obsadil příčku třináctou. „Tenhle turnaj má vynikající úroveň a mezi hráči si získal skvělé jméno. Na návrat do Prahy se už těším,“ nechal se slyšet talentovaný golfista.

Na Albatross se vrátí vítězové předchozích ročníků

Jediný turnaj nejvyšší evropské série na našem území přivítá i vítěze předchozích ročníků. Na Albatross totiž dorazí Jamie Donaldson, který si z Česka odvezl zlato v roce 2014, šampion klání z roku 2015 Thomas Pieters, i loňský vítěz Haydn Porteous.

Startovní pole doplní i minimálně deset českých hráčů, mezi nimiž nesmí chybět nejúspěšnější Čech na D+D Real Czech Masters  - Filip Mrůzek, který je zároveň historicky nejlepším českým golfistou na European Tour. Loni v Portugalsku na Open de Portugal obsadil 48. místo.

Turnaj odstartuje exhibice na hladině Vltavy

Celý golfový týden odstartuje 21. srpna v 15:00 hodin Raiffeisenbank exhibice na Vltavě, během níž osm hvězd turnaje bude nedaleko přístaviště u Čechova mostu z lodě Grand Bohemia trefovat ponton s jamkou. Po skončení exhibice proběhne v přístavišti autogramiáda hráčů.

Na samotný turnaj se pak musíte vydat do Albatross Golf Resortu ve Vysokém Újezdu. Zde, stejně jako loni, bude pro návštěvníky přichystaný v turnajové vesničce Food festival, na kterém si vyberete z různých stylů kuchyní a druhů občerstvení.

Zkrátka nepřijdou ani ti nejmenší, kteří se můžou od čtvrtka do neděle vydovádět v dětském zábavním parku.