Šipky už dávno nejsou jen hospodská zábava. V posledních letech zažívají v Evropě obrovský boom a navíc se v tomto regulérním sportu točí i velké peníze.

Zájem o turnaje v šipkách přitahuje nejen sponzory, ale také média. Živé přenosy se vysílají po celém světě. Jejich velikou devízou je také neskutečná atmosféra v obrovských halách, kterou vytvářejí bavící se fanoušci.

Největší hvězda turnaje

A kdo z velkých šipkových hvězd přijede do Prahy? Na PRAGUE DARTS MASTERS 2019 míří například nejznámější, nejslavnější, nejrespektovanější hráč šipek Philip Douglas Taylor. Tento šampion s přezdívkou The Power získal za svou bohatou kariéru 16 titulů mistra světa.

„Dvě předchozí úspěšné exhibice dost usnadnily jednání o účasti nejlepšího hráče historie Phila Taylora. Za sebe musím říci, že jsem velmi šťastný, že se podařilo velkého Phila k nám do Prahy dostat a věřím, že si to všichni skvěle užijeme,“ uvedl za pořadatele Pavel Korda.

Společně s Taylorem se vůbec poprvé pražskému publiku představí další trojice zahraničních legend - Paul Lim, Martin Adams a Colin Lloyd. České hráče zastoupí Miloslav Navrátil, Karel Kája Zlejj Sedláček, Martin Hoffmann, Daniel Záruba a Michal Máchal Ondo.

Zábava a překvapení

Do hry se dostanou také 4 vylosovaní diváci, kteří změří síly s Colinem Lloydem a připravená jsou mnohá další překvapení. Celým večerem bude provázet zkušený šipkový moderátor Honza Weber.

„Svět šipkových turnajů je plný emocí, zábavy a radosti ze společného zážitku. Můžete zpívat, tančit a dobře se bavit. Hráči jsou na takové prostředí zvyklí, dokonce si troufneme říci, že je to nedílná součást celého podniku a většinou stimuluje hráče k ještě lepším výkonům,“ dodal Pavel Korda.

Přijďte si užít napínavý turnaj, o osudu celých zápasů mnohdy totiž rozhoduje jediná šipka.