Tým Eagles Praha oslaví 36 let své existence a chce se i dál držet mezi těmi nejlepšími. Proto myslí dopředu a nabírá budoucí hvězdy jak baseballu, tak softballu.

Sport pro každého

V baseballu může podle trenéra dětí Jana Drábka vyniknout každý. „Když je dítě obézní, může dál pálit a nemusí tak dobře běhat. Když to bude naopak rychlý atlet, nemusí dobře odpalovat, protože všechno doběhne. Hlavní je tedy mít chuť do sportu a být aktivní - tak trochu lump,“ popisuje trenér.

Ve třinácti do Ameriky

Baseball podle něj děti učí, aby nebyly loutky a rychle se samy rozhodovaly i v běžném životě. Tým Eagles vlastní v Kunraticích velký areál a snaží se pro děti připravit program tak, aby byly úspěšné a připravené na život.

Má také dobré spojení se zahraničím. Hráči se už od třinácti let můžou zúčastnit turnajů ve Spojených státech, což je obrovské lákadlo, a po ukončení střední školy pak lze také jít hrát baseball přes stipendium na americkou univerzitu.

Klub Eagles se kromě dětských a juniorských týmů snaží také pořádat mnoho atraktivních doprovodných akcí pro děti, jako jsou turnaje, soustředění i ukázky pro veřejnost.

 

Podívejte se na webové stránky: www.eagles.cz