Praha - Prague Spirit Festival – čtyřdenní happening jógy, pohybu, relaxace, osobního rozvoje a setkávání otevře letos v termínech 20. - 23. března již popáté možnost svým nadšencům i příznivcům jógy setkat se s jedinečnými jógovými lektory z celého světa a především mezi sebou.

Hlavními taháky letošního Prague Spirit Festivalu budou jógoví lektoři R. Alexander Medin (Norsko, lektor ashtanga jógy), který v rámci PSF představí svůj projekt Back in the Ring, Twee Merrigan (USA), lektorka Prana Flow jógy podle Shiva Rea, Matthew Lombardo, lektor Jivamukti jógy z NYC (USA), Yiannis Andritsos  (GR), lektor Dharma Mittru, Dr. Aruna Singhvi (IND), lektorka tradiční hatha jógy, Christina Smutny, lektorka Moksha jógy (CAN),  Yustin Castillo, lektorka dynamické metody podle Godfri Devereuxe (Guatemala) a Sophie Snoeck – novinářka zabývající se jógou (Belgie). Již podruhé se festivalu zúčastní Jessica Stickler , která se tentokrát bude věnovat  výuce učitelů jógy (USA).

Prague Spirit Festival 2015. Foto: http://www.nrpraha.cz/Českou a Slovenskou republiku bude kromě zakladatelky PSF Martiny Procházkové reprezentovat také Zuzana Klingrová, lektorka tantra vinyasa jógy a Dalibor Štědroňský, klasik české ashtangy.

Festival bude  již tradičně pod záštitou HMP zahájen v pátek 20. března v Lucerně pod vedením Matthew Lombarda a následující dva dny bude probíhat na Novoměstské radnici. Souběžně se cvičením se zahraničními lektory bude v průběhu celého víkendu probíhat program  přednášek s jógovou tématikou a zdravým životním stylem.  Novinkou letošního ročníku je rozšíření o takzvaný off-program, který zahrnuje čtvrteční seminář s Martinou Ziskovou Cesta k vnitřnímu tichu, dále pondělní program pro lektory nebo ty, kteří chtějí proniknout hlouběji do světa jógy (ve studiu Energy Home) a retreat v resortu Svatá Kateřina s Martinou Procházkovou, Matthew Lombardo a Jesiccou Stickler .

PSF je určen pro všechny příznivce jógy a zdravého životního stylu, pro začátečníky i pokročilé.

  • Detailní program je možné shlédnout a současně si vybrat nejvíce vyhovující vstupenku - Spirit Pass na webu nebo facebooku.

Přijměte pozvání na zahájení PSF v Lucerně  - jógovou lekci URBANASANA ve stylu vinyasa se Satyavirou – Matthew Lombardem.

  • Lekce je určena pro všechny, začátečníky, pokročilé, lektory, i ty jógou ještě nepolíbené, jógová lekce, program i raut zdarma.