21. Břevnovský masopustní průvod projde Břevnovem v úterý 17. 2. 2015 a letos stejně jako loni vyjde od KC Kaštan, Bělohorská 150. Sraz masek je v 15.45. V 16 hodin bude uděleno masopustní právo starostou Prahy 6 a průvod se vydá za náležitého veselí masek i ostatních návštěvníků na svoji cestu po Bělohorské až k hotelu Pyramida, kde bude pochována basa.

Průvod doprovodí bubeníci a další hudebníci. Dorazí i kejklíř Vítek se svoji družinou a dlouhorukými Chudadly a další maškary. Během průvodu bude pro masky připraveno občerstvení. Masopustní veselí končí u hotelu Pyramida, kde na všechny čeká pravá česká zabijačka s posezením, hudbou a tancem. Pro děti je připraveno divadlo a žonglérská škola kejklíře Vítka a na závěr večera jeho ohňová masopustní show.

Čerstvé jitrničky, jelita, tlačenka, polévka, guláš a jiné, samozřejmě pivo a teplé nápoje přichystá hotel Pyramida. Dětské masky dostanou malý dárek a deset nejkrásnějších (nejnápaditějších), dětských masek bude jako vždy odměněno cenou.

Bubínky, řehtačky, trumpetky aj. s sebou.

Maškarní bál, se koná v sobotu 21. února 2015 od 19:00 - 02:00 v hotelu Pyramida Praha 6 - Břevnov. Letos je téma masek "RETRO". Nejoriginálnější masky budou hodnoceny ve dvou kategoriích a dostanou hodnotné ceny. Je připravena i bohatá tombola (např.zapůjčení automobilů na víkend s plnou nádrží, sud piva, poukazy do restaurací a prodejen, kosmetické a uzenářské balíčky atd.). Taneční skupina zahraje až do 2:00

21.Břevnovský masopust 2015