Audiovizuální přenos přímo od běžců

Start i cíl závodů jsou situovány do centra Prahy – na Ovocný trh, kde moderátor Petr Šimek bude z pódia řídit průběh závodů a soutěží. Během závodu bude P. Šimek telefonovat na mobily běžců, aby zjistil jejich aktuální polohu a fyzickou kondici. Tyto hovory, které samozřejmě uslyší i diváci v prostoru startu a cíle, se během let staly velmi oblíbenou součástí akce. Přihlížejícím divákům neunikne žádný detail také díky velkoplošné obrazovce, která bude nainstalována vedle pódia a na kterou budou přenášeny i záběry z odvrácené strany tratě.

Závod probíhá v kategoriích muži, ženy a smíšená štafeta, která je oblíbená zejména pro svoji možnost utkat se přímo „firma proti firmě“. Délka trati je 750 metrů a vede z Ovocného trhu do Celetné ulice, dále skrz Prašnou bránu do ulice Na Příkopě a Havířskou zpět na Ovocný trh. Závodníky také čeká plný běžecký servis v podobě „doprovodných vozidel“, což nebude nikdo jiný než messengeři na kolech.

Vyhrajte „vyhozený“ notebook

Přestávky mezi jednotlivými běhy vyplní doprovodné soutěže jako hod šanonem, jízda na kancelářské židli nebo šplh úředníků. Novinkou roku 2011 bude hod notebookem. Ostatně jeden z designových notebooků vyhraje i někdo z diváků, pokud si na stránkách akce stáhne a vytiskne příslušný kupon a přihlásí se do slosování.

Více naleznete na  www.behkancelarskychkrys.cz a také na facebooku.