Pro rodiny s dětmi

Na své si tu přijdou jednotlivci i rodiny s dětmi. Ať už jde o venkovní sportoviště s celou řadou hřišť, tenisových kurtů, hřiště na beachvolejbal, venkovní i vnitřní plavecký bazén s dětským brouzdalištěm, anebo o letní akustickou hudební scénu v rámci unikátního Indian Baru, stylizovaného nápaditými dekoracemi severoamerických indiánů.

Ve stanu, karavanu i hostelu

Zelená oáza klidu nabízí turistům unikátní zážitek z cestování v podobě atmosféry tradičního kempu s táborovým ohněm a grilováním. Camp Žižkov Prague poskytuje návštěvníkům možnost kempování v samém srdci hlavního města. Na své si přijdou jak milovníci obvyklého kempování v karavanech či stanech, tak i náročnější klientela, která dává přednost ubytování v přilehlém hostelu s dvojlůžkovými pokoji se sprchou a s kapacitou 45 lůžek.

Sport v srdci města

Možností sportovního vyžití je v areálu Pražačka celá řada. Kromě sportovišť a hřišť je v těsné blízkosti také cyklistická stezka, která vede rozlehlým parkem přímo do centra města. Na pozemku se nachází trampolína, pískoviště nebo dětské hřiště. Za povšimnutí také stojí pravidelně pořádaný originální kulturní program, jako jsou dětská divadélka, dětské dny, dětské bazárky, workshopy, cestovatelské debaty či přednášky anebo velkoplošné videoprojekce sportovních přenosů.

Více na webových stránkách www.praguecamping.com nebo na facebooku, rezervace sportovišť a bazénu na www.prazacka.cz.