Návštěvníky doslova fantastický program - hraní videoher a stolních her, promítání, besedy, workshopy, soutěže, přednášky, výstavy, koncerty, prodej fanouškovského zboží, kostýmová soutěž pro všechny, kteří svou lásku k oblíbenému fenoménu vyjadřují skrze kostýmy a předvádí tak nejen svou zručnost, ale i herecký talent. A samozřejmě fotografování s herci, komiksovými výtvarníky a dalšími hvězdnými hosty.

Můžete získat výjimečné fotografie či vzácné podpisy například amerického herce Michaela Biehna, známého z rolí Kyla Reese v Terminátorovi, Hickse ve Vetřelcích či poručíka Coffeyho v Propasti. Těšit se můžete také na novozélandského herce Manu Bennetta známého ze seriálu ARROW nebo jako Azoga z filmové série Hobbit, dále na Tobyho Stephense, Hugha Quarshie, Jaka Buseye, Neala McDonougha nebo Raye Stevensona.

Svoji účast potvrdily i herečky Natalia Tena známá jako Nymfadora Tonksová z filmů o Harry Potterovi, Oša v Hře o trůny, Xi'an v Star Wars: Mandalorian a dalších. Kanadská herečka Torri Higginson, která si zahrála například ve filmu Hvězdná brána: Atlantida – Vynoření. Křehkou Novozélanďanku Annu-Louise Plowman znají fanoušci především jako mocnou Osiris z Hvězdné brány. Objevila se také v množství dalších seriálů a filmů, namátkou Pán času, Pod černou vlajkou nebo Zaklínač. Přijede i cosplayerka a modelka Keiko Cosplay.

Setkat se budete moci i s britskými komiksovými výtvarníky Aidanem Hughesem a Clintem Langleyem, který tvoří obálky pro vydavatelství Marvel. Nebo španělským výtvarníkem Mikelem Janínem, italským výtvarníkem Marco Russoem. Přijede i britská spisovatelka Una McCormack, autorka startrekových románů, převážně ze série Discovery a Deep Space Nine, a také románů z prostředí seriálu Pán času.

Chystáte se na Comic-Con s potomkem, kterému je maximálně 12 let a chce si obléknout kostým svého oblíbeného hrdiny z filmu, seriálu nebo hry? Přihlaste jej na dětskou kostýmovou promenádu Kinder Cosplay.

To samozřejmě není zdaleka vše, co je na letošním festivalu videoher, stolních her, filmů, seriálů, anime, komiksů, knih, obrazů, kostýmů atd. připraveno. Podrobnosti na Comic-Con Prague