Rebelové

Nové nastudování původního filmového retro muzikálu Filipa Renče a Zdeňka Zelenky po 20 letech mělo být uvedeno už v loňském roce, ale kvůli mimořádným protiepidemickým opatřením se premiéra konala až letos právě na Letní scéně. Do 19. srpna bude mít zde ještě pět repríz.

Jesus Christ Superstar

Muzikál / rockovou operu Jesus Christ Superstar vytvořili textař Tim Rice a skladatel Andrew Lloyd Webber v roce 1969. Premiéru měl v roce 1971 na Broadwayi, v Praze byl uveden v roce 1994 v divadle Spirála. Hudební divadlo Karlín pro Letní scénu připravilo jeho koncertní verzi na 17. července.

Sestra v akci

Muzikál na motivy světoznámého filmu uvedlo divadlo v říjnu 2017 s Lucií Bílou v hlavní roli. Divácký úspěch si tato muzikálová show získala nejen známým a oblíbeným příběhem, hudbou ve skvělém podání živého orchestru, působivou výpravou ale zejména výborným obsazením. Na programu Letní scény je ještě od dnešního dne osm představení.

Carmen

Nejúspěšnější projekt v novodobé historii Hudebního divadla Karlín. Nádherné melodie muzikálu Carmen a napínavý příběh lásky a zrady ve skvělém hereckém obsazení je na scéně divadla od října 2015. Koncertní verzi představení bude možné na Letní scéně vidět ve středu 21. července.

Horečka nedělní noci

Co vše se může stát během jedné nedělní noci v opuštěném baru, kde kdysi bývalo až nebývale živo? V tomto magickém opuštěném prostoru, plném vzpomínek, ožívá dávno zašlá sláva pěveckých hvězd napříč celým 20. stoletím. Inscenaci připravil soubor Indigo Company a na Letní scéně ji uvede ji 17. srpna.