První premiérou letošního ročníku je ve čtvrtek 30. června francouzská komedie z prezidentské pracovny s názvem S pravdou ven. V červenci na vás čeká premiéra představení Pusťte mě ven!!! v titulní roli s jubilantkou Ivou Janžurovou.

Nově se na letní scéně objeví i komedie Nikdy není pozdě, která se již hraje v Divadle Kalich a poprvé se v ní sešli na jevišti Jana Paulová a Václav Vydra. Skvělou zábavu jistě nabídne i obnovená premiéra legendárního představení Petra Čvrtníčka a Jiřího Lábuse Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit...?, které vzniklo jako reakce na odposlechy fotbalových funkcionářů z roku 2005.

Kromě inscenací pořádajícího Divadla Kalich se můžete těšit i na představení spřátelených pražských scén - Komorního divadla Kalich a Divadla Palace - a dalších divadel. Například na swingovou grotesku pro celou rodinu Saturnin, slavnou one man show Caveman o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou nebo například na bláznivou komedii kontroverzního francouzského autora Dva nahatý chlapi a řadu dalších.

Hvězdné léto nabízí i jevištní talk show Jana Krause a Honzy Dědka, koncerty Jarka Nohavici, Tomáše Kluse i Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers. Marián Vojtko a Bohuš Matuš zase zazpívají písně Karla Gotta.

Nezapomnělo se ani na nejmenší diváky. Sobotní dopoledne budou patřit pohádkám.

Kompletní program divadelních představení a koncertů, včetně možnosti online zakoupení vstupenek, najdete zde. Vstupenky lze zakoupit také na pokladnách Divadla Kalich a letní scény pod žižkovskou věží.