V říjnu uvádí divadlo dvě oblíbená představení pro děti „Pohádky pro Hurvínka“ a „Hurvínek a nezvaný host“, kde vystupují vedle hlavních hrdinů také například tříhlavý drak nebo podivín Člunozubec.

Pohádky pro Hurvínka

Hurvínek s Máničkou se dostanou do světa pohádek. Na své pouti se potkají s drakem, seznámí se s Dlouhým, Širokým a Bystrozrakým i dědem Vševědem a dalšími pohádkovými postavičkami. A pořádně si to užijí!!

Hurvínek a nezvaný host

Představte si, že u vás jednoho dne zaklepe nezvaný host. Nejenže je nezvaný, ale navíc je úplně jiný než kdokoliv a cokoliv, co znáte. A to se přesně stane u Spejblů. Z ničeho nic u nich bydlí Člunozobec a Spejbl s Hurvínkem jsou rázem podnájemníci ve vlastním bytě.  Protože má Člunozobec opravdu nezvyklé potřeby a rituály, není možné s ním společný prostor sdílet. Jenže Člunozubec všechno ví, všude byl a neplatí na něj žádné logické argumenty, se kterými na něj Spejbl vyrukuje. Za to Hurvínek, ten si ví vždycky rady, na něj je i Člunozobec krátký, anebo je to naopak?

Novinka

Na říjen připravuje divadlo novou hru s názvem „Spejbl, Hurvínek a JÁ“. Premiéra by měla být 20. října a od 26. října další představení. O čem bude? Nechte se překvapit. Vstupenky už jsou v prodeji.

Více na stránkách Divadla Spejbla a Hurvínka.