Moje kino LIVE vzniklo již v polovině března kvůli pandemii koronaviru, a to na podporu uzavření kamenných kin. Projekt zaznamenal takový úspěch, že se ho jeho organizátoři rozhodli zachovat a promítat pro všechny, kteří jsou rádi #spoludomavkine.

Jak to funguje?

Projekce probíhají formou živého streamu. Vyberete si film v programu na GoOut. E-vstupenku si zakoupíte úplně stejně, jako byste si kupovali lístek do kina a odkaz na stream vám přijde současně se vstupenkou.

Promítání se odehrávají v jeden konkrétní čas. Sledovat film je díky tomu možné pozorněji a bez pauz, stejně jako v biografu.

Povídání povoleno

Nasát atmosféru skutečného kina můžete navíc už 30 minut před začátkem představení. Před projekcí si totiž můžete povídat s ostatními diváky i kinaři prostřednictvím chatu. Příjemným bonusem k dotvoření pravé atmosféry je také reakce diváků i další přidružené formáty jako zvuky z kinokavárny a skvělá hudba.

Po promítání můžete ještě probrat dojmy a filmové zážitky. K projekcím si pro vás pořadatelé připravili také zajímavosti o filmu, které vám pošlou do chatu.

Náš tip

V listopadové programové nabídce se ukáže například americký film Slunovrat. Ač jde o hororový snímek, nemusíte se tolik bát. Vyznačuje se totiž spíše stupňující se znepokojivostí než prvoplánovými děsivými scénami. Navíc si v něm určitě vychutnáte skvělou vizuální stránku, která ukazuje skandinávskou folklórní idylu.