Divadlo Archa je kulturní prostor pro současná scénická umění jakýchkoli žánrů. Nemá stálý divadelní soubor a funguje jako produkční dům, který umělcům poskytuje prostor pro jejich tvorbu.

Jedna z předních českých platforem alternativního umění si od svého založení v roce 1994 vybudovala dobrou pověst na domácích i mezinárodních progresivních scénách. Je to hlavně díky skvělé dramaturgii a inovativním projektům. V létě se tady můžete těšit na jedinečné hudební zážitky, například od Genot Centre nebo Please The Trees.

Genot Centre

Hudební kolektiv a kazetové vydavatelství z Prahy s názvem Genot Centre se vrací s druhou edicí nové série navazující na úspěšné celonoční koncerty Silent_Night.

Genot Presents vám představí to nejvýraznější ze současné abstraktní elektronické hudby v neobvyklých kontextech. Můžete se těšit na křest dlouho očekávaného alba pražské hudebnice Enchanted Lands a českou premiéru dechberoucího AV setu v Berlíně usazené producentky Zoë Mc Pherson,“ přibližují koncert pořadatelé.

Multimediální umělkyně, producentka, zvuková inženýrka, performerka a DJka Zoë Mc Pherson je jedním z nejvýraznějších úkazů na elektronické scéně, takže tento koncert bude určitě stát za to!

Please The Trees

Please The Trees, česká skupina dobrodružných hudebníků, která v Arše vystoupí 30. července, svými chytlavými melodiemi a strhujícími koncerty hýčká své publikum úctyhodných čtrnáct let. Tato alternativně rocková skupina má za sebou několik koncertních turné po celém světě. A to včetně pěti amerických. Během nich muzikanti natočili tři alba z pěti ve své diskografii. Za dvě z nich obdrželi hudební ceny Anděl a Apollo.

A Please The Treese si drží laťku pořád dost vysoko. Na pražském koncertu se k nim přidá Hissing Fauna, pražská skupina, která oživuje zlaté časy indie rocku v osmdesátých a devadesátých letech.