S ohledem na situaci i jako symbolické zakončení online programů v době pandemie bude sezóna 2021/2022 představena v online pořadu FOK On, který Pražští symfonikové vysílali pravidelně od dubna 2020.

„Přemýšleli jsme, jakým způsobem letos zveřejnit novou sezónu, a nakonec jsme usoudili, že to ještě jednou, snad už naposledy, uděláme online. Nejen kvůli bezpečnostním opatřením, ale také proto, že oslovíme kromě novinářů i veřejnost. Zároveň se nám zdálo příznačné zvolit formát pořadu FOK On, se kterým se naši příznivci setkávali po celou dobu pandemie, když nebylo možné hrát naživo. Chceme tímto posledním online pořadem symbolicky nechat celou tu podivnou dobu za sebou a s optimismem se těšit na novou sezónu, ve které se už všichni setkáme osobně,“ řekl ředitel FOK Daniel Sobotka. 

Od 1. června 2021 bude možné si zakoupit abonmá a vstupenky na mimořádné koncerty. Na abonentní koncerty budou vstupenky v prodeji od 23. června 2021.

Pořad FOK On speciál můžete sledovat na Facebooku a YouTube Pražských symfoniků v pondělí 31. května 2021 od 18:15 hodin a bude i poté ke zhlédnutí.