Koncert Hvězdy dětem představí na Letní scéně Vyšehrad nejznámější skladby ze světových muzikálů jako je Evita, Jesus Christ Superstar, Frozen, Pomáda, i hity z Noci na Karlštejně nebo Kleopatry. Výtěžek akce bude navíc věnován na charitu.

Královna českého muzikálu dětem

Na koncertu, který bude moderovat Dana Morávková a Roman Vojtek, vystoupí například zpěvačka Monika Absolonová, nekorunovaná královna českého muzikálu a nositelka Ceny Thálie. Představí průřez svými rolemi Evity a Funny Girl, ve kterých ji můžete vidět právě na prknech Studia DVA.

Děti z dětských domovů

Vedle Absolonové se můžete těšit i na Romana Vojtka, Petra Kutheila, Aničku Slováčkovou a další. Nejde ale jen o hvězdy – velmi důležitou roli budou hrát i děti z dětských domovů, jejichž aktivity celá akce podporuje, a které také na akci spolu se svými patrony vystoupí.

Lenka Nová zazpívá intimní songy

Hudební lahůdky mají své pevné místo i na stálé scéně divadla na Václavském náměstí. Hned 4. září zde uslyšíte čím dál oblíbenější zpěvačku Lenku Novou, jež se představí spolu s pianistou a skladatelem Petrem Maláskem. Půjde o intimní, osobní koncert osvědčených písní z repertoáru Lenky Nové s jedinečnými texty Michala Horáčka, které nenechají emoce žádného diváka v klidu.

Jako speciální host vystoupí kytarista Josef Štěpánek. Spolu s Lenkou Novou představí vůbec poprvé několik písní z jejího připravovaného alba Dopisy.